sales@purls.nl
Website creatie

Meer (verkoop)conversie met een persoonlijke url
Slimme Direct mail

Lees hier meer over onze laatste succesvolle case! Wat kan dit voor uw bedrijf betekenen?

Kom nu in contact met je relatie, klant of prospect met een persoonlijke URL: een PURL. Een eigen internetpagina met beelden en teksten, afgestemd op je relatie met de bezoeker. Kortom een pareltje voor elke marketeer!

In het dagelijks leven spreken wij elkaar persoonlijk aan. Stemmen wij de boodschap af op de ontvanger, de locatie, het product, etc. Persoonlijk contact en de juiste timing vergroten de gunfactor, de kans op succes en verkoop. Op het internet ontbreekt dit persoonlijk aanspreken, maak het daarom persoonlijk met PURL’s: pareltjes voor marketeers!

Een voorbeeld:

www.jimmies.nl/marielle.vanspaay

Spreek bezoekers persoonlijk aan en creëer meer resultaat!

De Persoonlijke URL kun je gebruiken in e-mail nieuwsbrieven en/of direct mail. Stuur een prospect een uiting met daarin een PURL. Verwerk de naam van de ontvanger in de Persoonlijke URL en maak nieuwsgierig. Je stimuleert zo je relatie om een kijkje te nemen op zijn/haar gepersonaliseerde pagina.

Grotere conversie dan traditionele direct mail campagnes

Met PURL’s is de conversie vele malen groter dan zonder PURL’s. Voor de Bouwcenters van de RAB-groep hebben wij onlangs een succesvolle PURL’s campagne opgezet om nieuwe klanten te genereren. Met deze campagne genereerden wij 500% meer conversie, dan een vergelijkbare direct mail campagne zonder PURL’s.

Vraag nu gratis en vrijblijvend inloggegevens aan voor de beheeromgeving van PURL’s en neem een kijkje achter de schermen. In deze online testcase kun je zelf adressen toevoegen en PURL’s aanmaken. De adressen, PURL’s en velden kun je simpel exporteren naar een CSV-bestand en gebruiken in je direct mail of verwerken in je mailsysteem.

Aan de slag?!

Wil je PURL’s ook voor je bedrijf inzetten? Neem dan nu contact met ons op via 06 531 78 759 Of stuur een e-mail naar: sales@purls.nl

Meer conversie met Purls

De beheeromgeving van Purls.

In de volledige beheeromgeving kunt u:

  • Adressenbeheer & purls toevoegen en exporteren
  • Pagina's maken & bewerken
  • Realtime response van je(direct) mailcampagnes bekijken

Natuurlijk kunnen wij je hierbij begeleiden of kun je een deel of het complete project aan ons uitbesteden. Je kunt ons desgewenst ook inschakelen voor de volgende werkzaamheden.

  • Porto
  • Printen direct mailing
  • Vormgeving direct mailing
  • Vormgeving digitale mailing
  • Teksten schrijven of controleren

Wij kunnen u een standaardlandingspagina leveren, die u zelf kunt vullen. Er is ook een wordpressplugin leverbaar, waarmee een wordpresssite een persoonlijke landingspagina kan worden.

Unieke url's voor verspreiding huis-aan-huis

Wilt u gebruikmaken van unieke url's voor ontvangers waar u geen gegevens van heeft?

Kijk op www.brievenbusactie.nl

HTML5 Icon

Uw verzoek