sales@purls.nl
Website creatie

Reguliere Direct Mail

Uiteraard kunnen we ook 'gewone' direct mail verzorgen. Waarbij de call-2-action bijvoorbeeld een formulier op uw website is, of een verzoek uw bedrijf te bezoeken(met een waardecheque).

Elke mailing is anders. Afhankelijk van uw wensen en doelgroep. Wij verzorgen indien gewenst alles om uw mailing tot een succes te maken:

Adressen

Adressen, uw doelgroep selecteren we op basis van uw wensen. Deze adressen komen niet bij de Kvk vandaan, maar uit een database met een hele kleine foutmarge. U kunt ook uw eigen database aanleveren of laten actualiseren. Wat denkt u van prospects op basis van uw klantenprofiel?

Concept/vormgeving

Graag bedenken we in overleg met u de uitvoering van uw mailing. Het idee achter de mailing en de daadwerkelijke vormgeving.

Productie

De mailing kan bestaan uit een kaart, een selfmailer of een gevulde envelop. De productie van drukwerk en personalisatie verzorgen wij.

Verzending

De postverzending kan via post.nl, maar in ons eigen verspreidingsnetwerk gebruiken we naast Post.nl ook andere verspreiders. Afhankelijk van de bezorglokatie. Het voordeel hiervan is dat de kosten aanzienlijk lager zijn!

Onze vijfentwintig jaar ervaring staat garant voor een succesvolle campagne.

Contact voor meer informatie